Accions

Suport i assessorament

De Campus Virtual URV - Ajuda

Ppmoodle02.png

Des del Servei de Recursos Educatius de la URV, i més concretament des de la secció de tecnologies de l'aprenentatge i el coneixement (TAC), volem promoure la integració de les TAC en l'activitat docent, i oferir respostes integrals que millorin el procés d'ensenyament i aprenentatge i el facin més eficient i eficaç.

És per això que en aquesta wiki trobaràs informació relacionada amb l'ús del Campus Virtual de la URV, tant des del vessant pedagògic i metodològic de l'ús de les eines que integra com des de la seva configuració tècnica.

Si ets docent i tens dubtes relacionats amb l'ús de les diverses eines del Campus virtual, et convidem a consultar tota la documentació que tenim a la pàgina principal d'aquesta wiki.
Si aquesta no és suficient per resoldre els teus dubtes o incidències, pots contactar amb nosaltres a través del SAU donant el màxim de detall possible per poder-te ajudar (nom complet, DNI/NIE o passaport, data de naixement, telèfon de contacte, codi o nom complet de l'assignatura o espai en el qual necessites ajuda, etc.). Enllaç directe al SAU. (S'obre en una pàgina nova)

Si ets estudiant i tens dubtes relacionats amb algun contingut o activitat d'un espai d'assignatura escriu un missatge el fòrum de dubtes de l'assignatura o contacta amb el professorat responsable de l'assignatura. Per a altres qüestions, pots contactar amb nosaltres a través del SAU donant el màxim de detall possible per poder-te ajudar (nom complet, DNI/NIE o passaport, data de naixement, telèfon de contacte, codi o nom complet de l'assignatura o espai en el qual necessites ajuda, etc.). Enllaç directe al SAU. (S'obre en una pàgina nova)

Per a qüestions relacionades amb el nom d'usuari o clau, consulta la pàgina: Com canvio o recupero la contrasenya?
En cas de necessitar més ajuda per qüestions de recuperació de la teva contrasenya, pots escriure un correu al SAU (Servei d'Atenció als Usuaris) el qual t'ajudarà en relació amb la teva sol·licitud cau@urv.catHome (1).png