Accions

La pàgina d'inici

De Campus Virtual URV - Ajuda

Planificació: la nova entrada al Campus Virtual

La planificació és la nova entrada al Campus Virtual. El seu ús és opcional i pots escollir si vols fer seguir fent servir aquesta plana com a pàgina d'inici o triar "les meves aules". Més avall trobaràs les instruccions per personalitzar la teva plana d'inici al Campus Virtual.

Plana inici al Campus Virtual

La pàgina de "Planificació" proporciona informació interessant sobre el seguiment dels esdeveniments, lliuraments i altres activitats planificades al calendari, així com l'accés directe a les aules visitades més recentment. Podríem dir que aquesta vista intenta simular l'ús d'una agenda, on trobes tot allò que requereix la teva atenció. En aquesta mateixa plana podràs visualitzar també les notícies i la columna dels blocs situada al lateral de la finestra (part dreta de la finestra) els que, per defecte, trobaràs ocults per millorar la visualització dels elements centrals, però que podràs visualitzar fent clic sobre la icona Obre el calaix de blocs.


Algunes de les funcionalitats a destacar són:

  • La cronologia: Mostra les dates importants properes relacionades principalment amb terminis de venciment de les diferents activitats. A més a més, aporta un botó per poder accedir directament a realitzar l'acció que es requereix. Per exemple, si has de respondre un qüestionari, apareix un botó que diu "contesta el qüestionari ara".

Planificacio02.png

  • Aules visitades recentment: Hi trobaràs els enllaços a les aules virtuals on has accedit en últim lloc.
  • Calendari: on podràs consultar mes a mes les activitats programades a les diverses aules virtuals a les quals participes.La pestanya "Les meves aules"

“Les meves aules” et permet accedir a qualsevol de les aules en què participis, filtrar-les i inclús destacar-les o amagar-les per facilitar-te la cerca. Pots canviar entre tres tipus de visualitzacions: targeta, llista o resum. Totes tres et mostraran el percentatge de compleció d'activitat sempre que els docents l'hagin activat respectivament en cadascuna de les Aules.

Lesmevesaules12.png


Quina pàgina inicial vull veure per defecte?

Pots canviar la pàgina per defecte a veure quan accedeixis al Campus Virtual. Pots fer-ho des de les preferències d'usuari al teu menú d'usuari.
Al següent vídeo et mostrem com fer-ho:

Home (1).png