Accions

Importació de materials

De Campus Virtual URV - Ajuda

Per importar materials i recursos d'una aula virtual a una altra tens l'opció "importa". Gràcies a la importació pots aprofitar els materials existents a altres aules de cursos acadèmics anteriors o del mateix curs.
Aquesta opció es troba al menú horitzontal visible sota el nom de l'aula virtual, desplegant l'opció "més".
Menú horitzontal mostrant l'opció d'importar


Recomanacions:

  • Quan importis materials i recursos, sobretot si reutilitzes materials d'un curs per un altre, tens l'opció de poder actualitzar totes les dates de disponibilitat i venciment dels diversos elements des d'una mateixa pantalla. Trobaràs més informació a la pàgina "Actualitzar totes les dates de l’aula virtual".
  • És molt important que actualitzis els continguts cada any, revisar els enllaços i ajustar les activitats perquè els alumnes no puguin reaprofitar les activitats d'un curs a un altre.Com fer la importació?


Per a poder importar el Pla de Treball d'un espai a un altre s'han de complir tres requisits:

  1. Que el codi de l'assignatura vinculat al Pla de Treball de l'espai origen existeix a l'espai destí.
  2. Que teniu marcada l'opció "Inclou pla de treball" en seleccionar el que voleu importar.
  3. Que el Bloc de Pla de treball estigui a l'espai. Les aules d'assignatures de Grau tenen per defecte el Bloc. Compte que a les aules de Màster el bloc no està activat per defecte i s'ha d'afegir abans de fer la importació.


Preguntes d'ús freqüent

Puc fer una altra importació de materials si ja tinc material importat a la meva aula virtual?

Sí, la importació es pot fer tantes vegades com necessitis. L'únic que has de tenir en compte és que els materials que importis apareixeran a l'aula virtual destí a la mateixa secció que estaven a l'aula virtual origen. Per exemple, si importes un llibre que està situat a la secció 2 de l'aula virtual A, en fer la importació a l'aula virtual B aquest llibre se situarà també a la secció 2.

En cas que només vulguis importar el banc de preguntes, consulta la pàgina Exportació o importació del banc de preguntes.Home (1).png