Accions

App Moodle

De Campus Virtual URV - Ajuda

Appm.png

PENDENT D'ACTUALITZAR A M4.1


Com accedeixo al Campus Virtual amb l'aplicació mòbil?

En el següent vídeo pots veure els passos a seguir:


Per a accedir al Campus Virtual des del telèfon mòbil pots fer-ho amb un navegador web o amb l'aplicació oficial del Moodle disponible a l'Apple Store , Microsoft Store i Google Play .

Fer servir l'aplicació mòbil té avantatges respecte de l'accés web, entre elles, la possibilitat de rebre "notificacions push" d'aquells esdeveniments importants com per exemple missatges del "Taules d'avisos i notícies" o de les activitats entregades o avaluades a través de les tasques.

Addicionalment, l'aplicació permet utilitzar els dispositius del telèfon com ara la càmera, el micròfon per a fer aportacions, sigui en activitats o altres llocs com ara els fòrums de debat.

Per a accedir a través de l'aplicació cal instal·lar-la i introduir les dades següents:

Servidor: campusvirtual.urv.cat

El teu usuari i contrasenya.

Si vols conèixer més sobre les característiques tècniques de l'aplicació, veieu: https://docs.moodle.org/38/en/Moodle_app_features

Quan entro amb l'aplicació mòbil no veig les meves aules virtuals

La primera vegada que s'accedeix, pot ser que al filtre del "Resum dels cursos" aparegui "Destacats" marcat per defecte. Com que inicialment no tenim cursos destacats, el llistat apareix buit. Per a poder veure les aules virtuals només caldrà canviar el valor del desplegable pels CURSOS ACTUALS.

Primer-acces-app.png


Com puc configurar les notificacions que vull rebre al mòbil?

Des de l'aplicació pots activar o desactivar les alertes del Campus VIrtual que rebrà el teu telèfon mòbil. A l'exemple del següent vídeo activem les alertes que provenen de les activitats "tasca" i dels fòrums als quals estem subscrits.

Fitxer:Moodle34 petit.pngQuines aules virtuals podré veure des de l'aplicació mòbil?

Des de l'aplicació mòbil tindràs accés a les aules virtuals del curs acadèmic en curs. Si et cal consultar alguna aula virtual de cursos acadèmics anteriors hauràs de fer-ho des del web a un ordinador o des del navegador web del mòbil.

Què puc fer i què no puc fer amb l'aplicació?

Amb l'aplicació mòbil es poden fer la major part de les accions relacionades amb la participació a una aula virtual, és a dir, accions relacionades amb la consulta de materials, tramesa d'activitats com ara qüestionaris, tasques, entre d'altres. Per a conèixer en detall totes les funcionalitats compatibles amb l'aplicació pots consultar la pàgina oficial de la documentació del Moodle que les relaciona: https://docs.moodle.org/36/en/Moodle_app_features

El que l'aplicació no permet és dur a terme les accions d'edició, és a dir, les pròpies d'un docent per a generar recursos o activitats. Si que permet al docent fer la qualificació de les activitats que van entregant els estudiants.

Hi ha algunes eines pròpies del Campus Virtual que no són compatibles amb l'aplicació. Aquestes són:

  • El Pla de Treball
  • E-tutoriesPuc consultar l'aula virtual si no tinc connexió a internet?

Si tens la previsió de què no disposaràs d'accés a internet durant algun període de temps en el qual vols accedir a l'aula virtual, pots descarregar prèviament part del seu contingut.

En el següent vídeo et mostrem com ho has de fer.

Fitxer:Moodle34 petit.pngOn puc descarregar l'aplicació?


Apple Store Google Play Microsoft Store
200px-Apple Store.png 200px-Android APP.png 212px-Microsoft Store.pngHome (1).png