Accions

Publicació de les qualificacions a l'aula virtual

De Campus Virtual URV - Ajuda


Si no has fet servir el llibre de qualificacions de l'aula virtual per qualificar els teus alumnes, però el vols fer servir només per publicar la nota final de l'assignatura de manera que els alumnes la puguin consultar individualment, a continuació et mostrem diverses maneres de fer-lo fàcilment per tal que triïs la que més et convingui.Manualment a través del llibre de qualificacions

Com a primera opció, et presentem com editar directament la nota final al llibre de qualificacions de l'aula virtual, seguint els passos que es descriuen en el següent vídeo:


Passos:
1. Anirem al llibre de qualificacions.
2. A la vista "Visualització" i "Informe del qualificador" farem clic sobre el botó "Activa l'edició" per introduir les qualificacions a la darrera columna que recull les qualificacions de "total de curs".
3. Pots filtrar i ordenar els alumnes com més et convingui per introduir les qualificacions.
4. Desa els canvis i desactiva l'edició del llibre de qualificacions. Ja tens publicades les qualificacions.
5. Recorda que l'apartat de qualificacions està ocult pels estudiants, per la qual cosa hauràs de deixar-lo disponible per finalitzar el procés.


Des de l'informe de vista única
També pots modificar la nota final de llibre de qualificacions a través de l'informe de vista única, tal com s'explica en el següent vídeo:


Passos:
1. Anirem al llibre de qualificacions.
2. A la vista "Visualització" i "Informe del qualificador" farem clic sobre el llapis de la darrera columna que recull les qualificacions de "total de curs".
3. Sobreescriurem totes les qualificacions i afegirem les qualificacions pertinents. No oblidis desar els canvis.
4. Ja pots consultar el resultat a l’informe del qualificador.
5. Recorda que l'apartat de qualificacions està ocult pels estudiants, per la qual cosa hauràs de deixar-lo disponible per finalitzar el procés.


Mitjançant importació a partir d'un full d'Excel

Finalment, una tercera opció, que potser et convé si tens les notes calculades en un full de càlcul, és a través de la importació, seguint els passos que es descriuen al següent vídeo:


Passos:
1. Primer cal crear la tasca on recollir les qualificacions que tens emmagatzemades en un full de càlcul.
2. Tot seguit, verifica que la tasca creada té la puntuació correcta al llibre de qualificacions, a l'apartat de "Categories i elements" i que la resta d'activitats no tenen pes.
3. Després, per importar les qualificacions a l'aula virtual, cal exportar primer la plantilla d'Excel que genera el Campus Virtual. Per fer-ho, situat al llibre de qualificacions, a la pestanya "Exporta" i "Full de càlcul Excel" i selecciona només la tasca que has creat per recollir les qualificacions finals. Després clica sobre "Baixa".
4. Un cop baixada la plantilla introdueix les qualificacions a cadascun dels estudiants. Quan les tinguis introduïdes, selecciona totes les cel·les que tenen contingut i copia-les (no oblidis seleccionar la primera filera).
5. Per importar les qualificacions a l'aula virtual, situat a la pestanya "Importa" i a "Enganxa des d'un full de càlcul" i enganxa el contingut copiat al quadre de text. Després clica al botó "carrega qualificacions".
6. Ara és el moment de fer el mapatge dels elements de qualificació. Només cal que ho facis de l'element que conté les qualificacions finals.
7. Per últim, fes clic sobre “carrega qualificacions” i “continua”.
8. Ja pots consultar el resultat a l’informe del qualificador.
9. Recorda que l'apartat de qualificacions està ocult pels estudiants, per la qual cosa hauràs de deixar-lo disponible per finalitzar el procés.